ВО НИШ ИМА ПОВЕЌЕ ОД 130 САКРАЛНИ ОБЈЕКТИ / SAKRALNI OBJEKTI NIŠA, JUČE, DANAS, SUTRA (VIDEO)

Да ли знаете дека во Ниш има повеќе од 130 сакрални објекти? Некои се кријат од очите на јавноста, но фотографот Благоје Илијевски ги забележал

Read More

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com