TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Suzana Petrović

“АМБАСАДОР” НА МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА ВО НИШ – СУЗАНА ПЕТРОВИЌ / “AMBASADORKA” MAKEDONSKE KULTURE U NIŠU – SUZANA PETROVIĆ

Сузана Петровиќ е почесен член на Здружението на Македонци “Вардар” Ниш, професор по музика во нишовите средни училишта и основач на хорот “Грација”. Членовите на Здружението Вардар велат дека таа е “амбасадор” на нивната национална култура во Ниш. Семејна приказна:…

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com