TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

TOKOM NAREDNE ZIMSKE SEZONE VIZ ER LETEĆE IZ NIŠA KA ČETIRI DESTINACIJE

Tokom zimskog reda letenja mađarski niskotarifni avio-prevoznik Viz er nastaviće da obavlja redovan avio-saobraćaj sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” ka ćetiri evropske destinacije, saopštili su Aerodromi Srbije. Navodi se da će se Beč, Bazel, Dortmund i Memingen nalaziti se tokom naredne zimske sezone u ponudi niškog aerodroma.

Viz er planira da redovno saobraća ka Beču i Dortmundu dva puta nedeljno, dok ka Bazelu odnosno Miluzu namerava da leti četiri leta nedeljno, a ka Memingenu bi trebalo da duplira broj letova u zimskom redu letenja sa sadašnja dva na četiri leta nedeljno. Trenutno sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” može se leteti ka 13 redovnih i tri sezonske destinacije.

Mađarski prevoznik ka Malmeu neće saobraćati tokom zimskog reda letenja iz operativnih razloga, ali se očekuje da sezonski nastave sa letovima u narednom periodu, navodi se u saopštenju. Ovog leta u ponudi sa niškog aerodroma je i veliki broj čarter letova u organizaciji turističkih agencija ka primorskim gradovima u Turskoj (Antalija i Alanja), Egiptu (Hurgada) i Tunisu (Monastir), navodi se u saopštenju.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com