TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

TREĆI ŠALTER NA SELU ZA PLAĆANJE KOMUNALNIH RAČUNA (VIDEO)

U selu Gornja Vrežina u Domu kulture otvoren je šalter za plaćanje komunalnih računa. Ovo je treći šalter izvan niškog gradskog područja, a na zahtev meštana takav šalter će biti otvoren uskoro i u Kamenici. Plaćanje komunalnih dažbina je bez provizije, a uskoro će im na istom mestu biti dostupno i plaćanje drugih računa.

Posle otvaranja šaltera za plaćanje komunalnih usluga u Gornjem Matejevcu, na području Opštine Pantelej otvorena je ispostava Objedinjene naplate i u Gornjoj Vrežini.

Već prvog dana interesovanje meštana Gornje Vrežine ali i okolnih sela je veliko, jer može da se plati u gotovini, karticama ili čekovima.

Šalter za plaćanje komunalnih usluga radiće pred kraj svakog meseca, najmanje sedam radnih dana, od 8 do 15 časova.

“Ovo je treći po redu šalter za plaćanje komunalnih usluga na seoskom području Niša. Osim u Panteleju, postoji i u Lalincu, na teritoriji Opštine Palilula”, kažu u Objedinjenoj naplati.

“Očekujemo da uskoro ovakav šalter bude i u Kamenici”, kaže predsednica GO Pantelej, Nataša Stanković.

U planu je da se otvori još ovakvih šaltera na području niške Opštine Pantelej koja broji 12 sela i nekoliko prigradskih naselja. Ukoliko žitelji sela žele isti ovakav šalter u svom kraju potrebno je da se jave svojoj matičnoj opštini i preduzeću “Objedinjena naplata”.

Prema najavi iz komunalnog preduzeća naselja koja imaju više od 1000 stanovnika mogu da podnesu zahtev za otvaranje šaltera, a postoji mogućnost da budu otvoreni i u Donjem Komrenu, Jelašnici i Naselju „Nikola Tesla“.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com