TUČA U GIMNAZIJI 9. MAJ (VIDEO)

TUČA U GIMNAZIJI 9. MAJ (VIDEO)

Za vreme velikog odmora, u Gimnaziji “9. maj” jedan učenik je udario drugog, potvrđeno je u policiji. “Incident de dogodio u 9.20, a reč je o učenicima druogog razreda”.

Učenik Gimnazije „9. maj“ napao je vršnjaka tokom velikog odmora. U tom trenutku u učionici je bilo još nekoliko učenika, među njima i devojka koja je reagovala i sprečila možda još veće povređivanje. Direktor Gimnazije Nenad Disić za Zonu plus kaže da je reč o učenicima drugog razreda i da je napadnuti učenik zadobio lakše telesne povrede.

UČENIK NAPAO VRŠNJAKA U GIMNAZIJI „9. MAJ“

Po saznanjima koje imamo, učenik II-4 je za vreme velikog odmora ušao u učionicu odeljenja II-3 i napao jednog učenika iz tog odeljenja, pri tom mu je naneo lakše telesne povrede pesnicom, udarao ga je po glavi i po telu. Čak ga je u jednom trenutku napao i stolicom. Jedna devojčica je na kraju reagovala iz odeljenja II-3, kaže Nenad Disić, direktor Gimnazije “9.maj”.

Napadač je nakon toga napustio školu, napadnuti učenik je prijavio šta se desilo, odmah je obaveštena policija, hitna pomoć.

Disić kaže da je sve više verbalnog nasilja i prema nastavnicima, pomoćnom osoblju i upravi škole, ali da je ista slika na ulici i svuda.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com