TUŽILAŠTVO POTVRDILO: Pili, pa pucali u auto dok im je prijatelj bio u njemu!  (VIDEO)

TUŽILAŠTVO POTVRDILO: Pili, pa pucali u auto dok im je prijatelj bio u njemu! (VIDEO)

Zbog sumnje da su pucali u auto na Trošarini, i to dok je u njemu bio njihov prijatelj, uhapšena su dvojica Nišlija. B.M. (52) i Z.A.(33) su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenja oružja, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu (OJT).

Podsetimo, kako je TV Zona juče ekskluzivno objavila, a svi drugi mediji preneli, a policija potvrdila, građani su oko 8,45 sati prijavili da se na parkingu kod vojnih zgrada na Trošarini, nalazi izrešetan auto.

Osumnjičeni su u toku noći 9. marta iz revolvera „Magnum 357“, koje je u ilegalnom posedu, ispalili više hitaca u vozilo marke „Reno 19“ dok se u njima nalazio četrdesetpetogodišnji D.S, navodi to Tužilaštvo.

Dodaje se da su sva trojica prethodno bili zajedno u jednom stanu i pili alkohol, a da među njima nije bilo sukoba. U čijem su stanu pili i da li je auto u vlasništvo “oštećenog” D.S, Tužilaštvo se za sada ne izjašnjava.

Motiv zbog čega su dvojica osumnjičenih pucali u kola IZ KOJIH SU IZAŠLI NAKON ZAUSTAVLJANJA, dok je u njima bio njihov prijatelj se za sada ne zna, kažu u OJT.

Sva je sreća da u celoj gunguli niko nije povređen!

Od sve trojice je uzeta tzv.parafinska rukavica i biće urađena DNK analiza tragova uzetih na licu mesta. “Magnum” iz kojeg je pucano nije nađen, a dvojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti sprovedeni u Tužilaštvo.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com