TUŽILAŠTVO: UTVRĐUJE SE UZROK NESREĆE KOD RAŽNJA, NETAČNI NAVODI O PRONAĐENOM NOVCU

TUŽILAŠTVO: UTVRĐUJE SE UZROK NESREĆE KOD RAŽNJA, NETAČNI NAVODI O PRONAĐENOM NOVCU

Nisu tačni navodi u medijima da je na mestu saobraćajne nesreće, 10. aprila, u kojoj je poginuo direktor “Emisione tehnike i veza” Branko Gogić i teže povređen predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, pronađeno više od dva miliona evra, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.

“Nije tačna informacija da se protiv Ljajića vodi istraga, kako je to navedeno na pojedinim portalima internet stranica”, navelo je tužilaštvo.

Tužilaštvo ističe da je u toku predistražni postupak u pravcu utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode u vidu obavljanja potrebnih veštačenja i drugih radnji koje su neophodne radi utvrđivanja odgovornosti.

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu apelovalo je na javnost i medije da, u cilju nesmetanog vođenja pretkrivičnog postupka, ne plasiraju u javnost nezvanične i neproverene informacije.

Tužilaštvo će se, po dobijanju drugih saznanja, oglasiti sa novim informacijama, s ciljem da informiše širu javnost, navodi se u saopštenju.

U saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, koja se dogodila u nedelju oko 9.30, poginuo je direktor “Emisione tehnike i veza” Branko Gogić, a lider Socijaldemkratske partije Srbije Rasim Ljajić zadobio je teže povrede.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com