TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Politika

U 2022. GODINI ZA PERSONALNE ASISTENTE 25 MILIONA DINARA

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kaže da će podneti tužbu portiv svoh onih koji narušavaju ugled gradu, nakon dezinformacija koje su se pojavile na društvenim mrežama da personalni asistenti neće biti plaćeni tokom januara.

Zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović demantovala je tu informaciju, koja se pojavila na postu opozicione stranke, da personalni asistenti neće biti plaćeni tokom januara i da je, samim tim, ova usluga uskraćena onima kojima je potrebna. Kako je istakla, ove godine za tu vrstu usluge Grad Niš izdvojio je 25 miliona dinara.

“To apsolutno nije tačno, odgovorno tvrdim da će personalni asistenti pružati uslugu našim sugrađanima koji imaju potrebu za tim. Njima je u kontinuitetu tokom cele godine redovno držana isplata njihovih mesečnih obaveza koje su imali po stanici, koje dostavlja agencija, tj. Udruženje koje je na javnoj nabavci prošlo da pruža ovu uslugu.”

“Usluga je aneksom ugovora produžena do 31. januara ove godine, tako da smo javni poziv raspisali i 26. otvaramo javni poziv. Naglašavam da nećemo imati prekide u pružanju ove usluge”, dodala je Davidovićeva.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com