U CENTRU RAŽNJA NIČE IGRALIŠTE ZA NAJMLAĐE (VIDEO)

U CENTRU RAŽNJA NIČE IGRALIŠTE ZA NAJMLAĐE (VIDEO)

Predsednik opštine Ražanj, Dobrica Stojković

Najmlađi meštani Ražnja od ovog leta će u centru tog mesta imati svoj kutak. Radi se dečije igralište pored samog keja Ražanjske reke, a prema rečima predsednika opštine Dobrice Stojkovića, to je samo jedan od mnogih planova, kako bi se mladi zadržali u ovoj opštini. Vrednost projekta iznosi devet miliona dinara, a igralište bi trebalo da bude završeno do sredine godine.

Opštinu Ražanj kao i većina drugih na jugu Srbije ima problem da zadrži mlade u svom mestu. Kako bi poboljšali uslove za život najmlađih, opštinsko rukovodstvo odlučilo je da se kod keja napravi novo igralište.

 – ”Radi se jedan prostor koji je namenjen i imaće funkciju dečijeg igrališta. Dečurlija kad se nađe u centru njima je potreban neki prostor neka sloboda da se igraju loptom…”  – kaže predsednik opštine Ražanj, Dobrica Stojković.

Projekat se finansira iz budžeta opštine Ražanj. Pored samog keja Ražanjske reke bi do sredine godine trebalo da bude izgrađeno igralište za najmlađe stanovnike Ražnja. Vrednost projekta je 9 miliona dinara. Igralište će biti opremljeno mobiljarima, gde će najmlađi moći da se igraju i provode svoje vreme.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com