U Hali Čair počeo sajam automobila

U Hali Čair počeo sajam automobila

SAJAM AUTOMOBILAViše od 80 modela vozila, od toga šest srpskih premijera, sajamska atmosfera i puno nagradnih igara. To je ono što očekuje Nišlije, na šestom Sajmu automobiula i prateće opreme, koji je otvoren u niškoj Hali Čair. Svoj štand na ovoj manifestacija ima i Televizija.

Najnoviji modeli poznatih svetskih proizvodjača automobila, parkirani u Hali Čair. Uglancani, novi. Nišlije gledaju, probaju, fotografišu se. Da li će i da pazare neki od izloženih četvorotočkaša, tek treba da odluče. Može za keš, može na kredit, može i lizing. Nišlije medjutim kažu da za sada samo razgledaju.

Razgleda i gradonačelnik Niša Zoran Perišić. Ali i proba vozilo. Najnoviji model tojote auris stigao je u Niš. Premijerno ga je prikazao, ali i provozao gradonačelnik Niša. Kaže, ide dobro.

Osim tojote, još pet najnovijih modela vozila biće premijerno prikazano baš na niškom Sajmu.Sem vozila i kuća koje nude auto kozmetiku, na sajmu štandove imaju i auto kuće, banke, osiguravajuća društva. Organizator manifestacije je City marketing centar.

Promocija i razvoj grada je i razlog što je ovu manifestaciju podržao i grad Niš.

Prisutna je i TV Zona plus, sa ciljem da podrži ovakve manifestacije koje povečavaju turistički potencijal grada i doprinose ekonomskom razvoju grada i regiona. Tokom tri sajamska dana, sa Nišlijama će se družiti novinari i voditelji naše medijske kuće. Sajam je otvoren do nedelje, a radno vreme je od 10 do 20 sati.

 

Ovaj tekst deo je projekta “Pitajte građane” koji se realizuje uz podršku Grada Niša, kroz konkurs za projektno sufinansiranje medijskh sadržaja od javnog značaja za 2015.godinu.