U NIŠU SVE SPREMNO ZA GREJNU SEZONU (VIDEO)

U NIŠU SVE SPREMNO ZA GREJNU SEZONU (VIDEO)

Grejna sezona zvanično počinje 15. oktobtra, ali ukoliko spoljne temperature budu niske, Gradska Toplana u Nišu spremna je da krene već danas sa toplim probama. Direktor Predrag Milačić kaže da je na sastanku Udruženje Toplana Srbije dogovoreno da se istovremeno krene u celoj zemlji sa probama, a kada će to biti zavisi isključivo od vremenskih uslova. Dodaje da je zaliha energenata ima i da građani mogu da očekuju mirnu sezonu.

 

Kada tople probe krenu, građani kol centru Toplane mogu da prijave sve eventualne probleme. Njih će svakako biti jer sistem nije bio u funkciji šest meseci, a Toplana će se truditi da sve rešava u rekordnom roku, kažu u preduzeću. Prioriteti će biti zgrade koje nemaju grejanje, slede vertikale koje su bez grejanja i na kraju stanovi koji su na vrhu zgrada. Inače, Gradska Toplana greje oko 30 hiljada korisnika.

***Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com