TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

U RAŽNJU 11 ODSTO MANJE NEZAPOSLENIH

Na teritoriji Opštine Ražanj bez posla je oko 500 ljudi, što je oko 11 odsto manje nego u istom periodu prošle godine, a za trećinu manje nego pre deset godina. To je rezultat  dosadašnje saradnje Nacionalne službe za zapošljavanje i Opštine Ražanj, rekao je direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović, koji je otvorio nove prostorije te službe u Ražnju.

Zajednički rad planiraju i u narednoj godini.

Mi moramo sva ova lica koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da uključimo u naše aktivne mere zapošljavanja, Opština Ražanj sa nama svake godine sprovodi određene projekte za lokalnu politiku zapošljavanja, gde uključujemo i teže zapošljive kategorije. To je nešto što daje rezultate, kaže Martinović.

Nove prostorije ispostave Nacionalne službe u Ražnju sada su u Ulici Strahinje Simonovića br. 6.

Upravo se nalazimo ispred prostorija koje su danas svečano pištene u rad, uređene, privedene nameni. Opština Ražanj je dala svoj doprinos u mapiranju ovog prostora, kaže predsednik Opštine Ražanj Dobrica Stojković.

Ove godine, Opština Ražanj je na proslavi Dana opštine dodelila priznanje Filijali Niš Nacionalne službe za zapošljavanje kao partneru u zajedničkoj borbi protiv nezaposlenosti.

 

 

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com