U teškom stanju penzioneri koje je pokosio golf na Vizantijskom bulevaru

U teškom stanju penzioneri koje je pokosio golf na Vizantijskom bulevaru

Lekari se bore za život muškarca i žene koje je juče pokosio automobil na pešačkom prelazu kod mosta na Vizantijskom bulevaru.

“I muškarac i žena, odmah nakon prijema u Urgentni centar UKC Niš juče popodne, poslati su na hitnu dijagnostiku, usled koje je utvrđeno da oba pacijenta imaju višestruke ortopedske i neurohirurške povrede. Kod pacijentkinje dominiraju teške povrede ekstremiteta, karlice i glave, zbog čega je priključena na aparat za veštačku ventilaciju, trenutno je stabilno, ali je neposredno životno ugrožena i u teškom stanju. Kod pacijenta se uglavnom radi o teškim povredama glave, te je zbog toga i on odmah po prijemu priključen na aparat za veštacku ventilaciju i životno je ugrožen. Oba pacijenta smeštena su u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju” – rečano je za Zonu plus u Klničkom centru.

Krivična prijava protiv žene (53) koja je vozila golf

Iz Policijske uprave Niš potvrđeno je sinoć da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podneti krivičnu prijavu protiv pedesettrogodišnje
žene iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško
delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Sumnja se da je ona, u nedelju oko 14.30 časova, u Vizantijskom bulevaru, upravljajući
vozilom marke „golf“, oborila sedamdesetpetogodišnju ženu i
sedamdesetdevetogodišnjeg muškarca iz Niša, koji su zadobili teške telesne
povrede.