TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2022 Politika VESTI

U VELIKOM TRNOVCU GRAĐANI GLASALI PO PETI PUT

U Velikom Trnovcu nadomak Bujanovca na izbornom mestu broj 6 u Osnovnoj školi „Muharem Kadriu“ danas je ponavljeno  glasanje po peti put za parlamentarne izbore, održane 3. aprila.

Kako bi se izbori održali imenovan je novi sastav biračkog odbora, glasanje protiče bez problema, a prisutni su  i predstavnici Republičke izborne komisije, naglasio je predsednik biračkog odbora Milovan Aleksić.

Član biračkog odbora i predstavnik albanske koalicije Rahim Salihi, istakao je da očekuju da će građani glasati u što većem broju i da će oni kao koalicija osvojiti jedan poslanički mandat.

Na ovom biračkom mestu pravo glasa ima 1.089 građana i od ovog glasanja zavisi kada će biti proglašeni rezultati parlamentarnih izbora.

CRTA: Do 19.30 sati na izborima u V.Trnovcu glasalo 56,7 odsto

Do 19.30 sati na ponovljenim parlamentarnim izborima na biračkom mestu broj šest u Bujanovcu glasalo je 617 birača, što je 56,7 odsto upisanih, saopštila je CRTA.

Na tom biračkom mestu izbori su poništavani tri puta, po prigovorima Koalicije Albanaca doline i SPS, a glasanje 23. juna, četvrti put, nije održano zbog neslaganja članova biračkog odbora, a potom je stigla i dojava o bombi.

Od ponovljenih izbora na ovom biračkom mestu, zavisi kada će biti proglašeni konačni rezultati parlamentarnih izbora održanih 3. aprila.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com