Ubici žene i tašte kod Bujanovca u bekstvu pomogao taksista!

Ubici žene i tašte kod Bujanovca u bekstvu pomogao taksista!

Ilustracija

Osumnjičeni za ubistvo dve žene kod Bujanovca i ranjavanje jednogodišnje devojčice, kako se pretpostavlja njen otac, je u bekstvu i potraga za njim je u toku.

To je u saopštenju potvrdila vranjska policija koja navodi da je uhapšen taksista koji je ubicu, dovezao do mesta zločina, a posle ubistva taksijem vratio u Bujanovac.

Taksista, S. C. (25) se tereti da je osumnjičenog prvo odvezao do mesta zločina, na putu Bujanovac – Končulj, kod sela Turija, a potom po njegovom naređenju zaustavio automobil u kome su se nalazile žene i dete. Tu je ubica pucao u dve žene, stare 44 I 21 godinu, a tom prilikom je povređeno jednogodišnje dete, navodi policija.

Nakon izvršenja krivičnog dela, S. C. je osumnjičenog odvezao do Bujanovca i tu ga ostavio, a događaj nije odmah prijavio policiji. Terete se za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i određeno mu je zadržavanje.

Devojčica je prebačena u Niš sa prostrelnom ranom desne ruke, operisana je I nije životno ugrožena. Za osumnjičenim za ubistvo, čiji se identitet zna, se traga. A mediji tvrde da je ubio nevenčanu suprugu, njenu majku, ranio svoju jednogodišnju ćerku, kao i da su i on i žrtve srpske nacionalnosti.