TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

ULICA BRAĆE CVETKOVIĆA – NAKON ZIME SANACIJA UDARNIH RUPA

Stanari Ulice Braće Cvetkovića u niškom naselju Palilula nezadovoljni su kolovozom koji, kažu decenijima nije rekonstruisan.

Dodaju da su se pojavile udarne rupe koje ugrožavaju bezbednost u saobraćaju i da su mnogobrojne komšije oštetile svoja vozila.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da postoje planovi za saniranje udarnih rupa u Nišu ali da radovi ne mogu da krenu pre nego temperature vazduha ne budu iznad sedam stepeni. Iz Opštine Palilula najavljuju da će u njihovom naselju u ovoj godini biti kompletno rekonstruisane dve ulice, ali da su sanacije svih udarnih rupa u redovnom programu održavanja Direkcije.

Kompletna rekonstrukcija saobraćajnica na Paliluli, koja osim asflata podrazumeva i uređenje vodovodne i kanalizacione mreže u ovoj godini planirana je samo u Igmanskoj i Ulici Vojvode Putnika.

Planom redovnog održavanja Direkcije prevdiđena je sanacija udarnih rupa na području svih niških gradskih i seoskih naselja. Ipak, pojedine ulice godinama čekaju uređenje jer nisu rašeni svi pravno-imovinski odnosi.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com