Uveče obeležena asfaltirana ulica

Uveče obeležena asfaltirana ulica

foto: JKP Parking servis

Horizontalna signalizacija u Ulici 7. jula, od raskrsnice sa Ulicom Kralja Stefana Prvovenčanog do početka Bulevara Nemanjića, sinoć je kompletno obeležena i saobraćajnica je puštena u rad. Direktor JKP Parking servis Dejan Dimitrijević obišao je ekipe na terenu.

Radnici Službe za signalizaciju, javno osvetljenje i dekoraciju JKP „Parking servis“ – Niš obeležili su prethodnih dana deo saobraćajnice, odnosno desnu traku, sa 1.458m podužnih linija i 100,90m2 poprečnih saobraćajnih oznaka. Sinoć su obavljeni završni radovi, odnosno obeležavanje leve trake kolovoza iste dužine, čime je kompletno

foto: JKP Parking servis

završena horizontalna signalizacija na potezu od ulice Stefana Prvovenčanog do raskrsnice sa ulicom Vojvode Tankosića. Obeležene su razdelne linije, pešački prelazi i zaustavne linije, čime je bezbednost učesnika u saobraćaju povećana, s obzirom da su na novom asfaltu oznake postojanije i vidiljivije.

Dimitrijević ističe da je Parking servis još jednom pokazao da poseduje sve resurse za obavljanje zadataka koje Grad kao investitor postavi, pre svega stručne i obučene ljudske resurse, mašinski park koji se osavremenjuje, kao i kvalitetne materijale za obavljanje ove delatnosti.