Van Gogh nastupio u dvorištu Banovine

VAN GOGH KONCERT.mpg_snapshot_00.04_[2014.09.27_19.15.43]Trenutno najpopularniji rok bend u Srbiji, Van Gog sinoć je pred nekoliko stotina ljudi, održao prvi od dva najavljenja koncerta u dvorištu Banovine. Drugi je večeras od 21 sat, a u pauzi, članovi Van Goga su u knjižari Laguna organizovano potpisivanje autobiografske knjige “Tragovi prošlosti”. Sve je deo turneje “Licem u lice”.

Energičan početak, sjajno osvetljenje, ali i dobro raspoložena publika. Takvo se u nekoliko reči može opisati prvo veče dvodnevnog koncerta grupe Van Gogh. Sve je počelo pesmom “Skači, skači” sa novog albuma “Neumerni u svemu”. Publika je i više nego zadovoljna. Ne samo ovim, već svakim koncertom ove poznate grupe.

Bila sam sinoć. Večeras idem opet. Očekujem još bolji provod, kaže jedna od fanova Van Gogh-a.

Nakon uspešne prve večeri, odlučili su da obraduju svoje fanove, pa su im priredili druženje u knjižari “Laguna”. Više desetina Nišlija čekalo je u redovima, kako bi dobili autogram frotmena Van Gogha.

Koncert je bio sjajan, a i ovde je atmosfera kao što vidite odlična. Hvala svima koji su došli sinoć. Očekujemo ih i večeras, kaže frontmen grupe Zvonimir Đukić – Đule.

Ova dva koncerta samo samo su deo aktuelne turneje „Licem u lice“ grupe Van Gogh koja na ovaj način predstavlja novi album „Neumeren u svemu“.

[mom_video type=”youtube” id=”gPMXV_JDfWM”]

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com