Zbog centralne proslave Dana policije, koja će u nedelju u podne biti održana u strogom centru  Niša, već danas su bile zatvorne centralne gradske ulice, što je izazvalo velike gužve u saobraćaju.

Kako je deo Voždove od pozorišta do šivare zatvoren do 16 h, jer je na Trgu, preko puta spomenika podignuta bina, saobraćaj je preusmeravan od Narodnog pozorišta na Nikole Pašića i Dušanovu i ulicu Stefana Prvovenčanog u suprotnom smeru, pa su tu zabeležene i najveće kolone.

I gradski autobuski prevoz je preumseren, zbog gužvi se i duđe čeka na autobus, a i taksi prevoz . Vidljivo je prisustvo saobraćjnih policajaca koji usmeravaju vozače automobile i pešake. Tako će biti i sutra od 17,00 do 19,00, a u nedelju od 09,00 do 15,00 sati.

Podsećamo, zabranjeno je i parkiranje u centralnim i ulicama koje su ulivaju u njih, a saobraćaj će biti obustavljen i u nekim ulicama van strogog centra. Zato je najbolje da od sutra uveče kolima zaobilazite centar u širokom luku.

Detalje u kojim će sve ulicama biti nemoguće kretati se motornim vozilima ili ih parkirati naredna tri dana pogledajte ovde.