Viz Er kompletno obnovio avio saobraćaj na aerodromu u Nišu

Viz Er kompletno obnovio avio saobraćaj na aerodromu u Nišu

Današnjim letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, avio – kompanija Viz Er kompletno je obnovila svoj redovan putnički avio saobraćaj na aerodromu “Konstantin Veliki” u Nišu, nakon donošenja odluke o otvaranju graničnog prelaza.

Od danas iz Niša, avioni pomenute kompanije, lete ka pet destinacija, čime je u Niš potpuno vraćen redovan putnički avio saobraćaj u organizaciji Viz Era na nivo pre proglašenja pandemije.

“Ne samo da je vraćen, već je najavljeno i povećanje broja avio operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine”, navedeno je u saopštenju.

Ranije je najavljena i postepena normalizacija saobraćaja nacionalne kompanije Er Srbija od 16. juna, a, prema informacijama kompanije Rajaner, povratak na niški aeordrom je najavljen za avgust mesec.

Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i povećanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma Morava u Kraljevu sa koga je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

Podsećaju sve putnike da su i dalje na snazi mere prenevcije u borbi protiv širenja zarazne bolesti COVID-19, i apeluju da se pre dolaska na aerodrom pažljivo informišu o uslovima i načinu putovanja.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com