VOZIO JE PIJAN I ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: SADA UPOZORAVA DECU DA TO NIKADA NE RADE! (VIDEO)

VOZIO JE PIJAN I ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: SADA UPOZORAVA DECU DA TO NIKADA NE RADE! (VIDEO)

Saobraćajne nesreće su jedan od najčešćih uzroka smrti mladih ljudi u svetu. Upravo je takvu sudbinu izbegao Milan Mitić iz Požarevca 2010. godine kada je bio na ivici smrti. Danas, sa vidljvim posledicama nesreće, promoviše bezbednu vožnju. Mlade upozorava da alkohol i vožnja nikada ni pod kojim uslovima ne idu zajedno.

Milan Mitić


Milan Mitić je 2010. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću usled vožnje motocikla u alkoholisanom stanju. Danas svoju životnu priču prenosi mladima kako bi skrenuo pažnju na važnost bezbedne vožnje, i posledice koje nepoštovanje iste može da izazove.

– Reakcije posle moje priče su takve da obično nema pitanja.. – kaže Milan Mitić saradnik Agencije za bezbednost saobraćaja

Posle priče Milana Mitića i školarci nisu ravnodušni. Razgovore o svim opasnostima koje vrebaju u saobraćaju organizuje Centar za društveno delovanje u saradnji GO Medijana. Saobraćajne nesreće su i dalje vodeći uzrok smrti mladih između 15 i 29 godina u svetu. Svake godine u svetu u saobraćajnim nesrećama strada oko 1,25 miliona ljudi, pokazuju podaci SZO.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com