TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo region i Srbija VESTI

VRANJE: PRVI PUT AUTOBUSOM U VRTIĆ (VIDEO)

Deca vranjskog vrtića „Pčelica“ su zbog rekonstrucije svog, krenula u drugi vrtić i to autobusom! Prevoz je obezbedio Grad Vranje, a deca su oduševljena jer je mnogima to prva vožnja autobusom.

Kišno jutro u Vranju ovog četvrtka nije pokvarilo raspoloženje deci vrtića “Pčelica“ koja su se u ranim jutarnjim satima sa svojim mama, tatama, bakama i dekama uputila u svoj novi vrtić. Krenula su u novi dan i to autobusom.

Grad je obezbedio prevoz za sve one roditelje kojima deca idu u vrtić ”Dečija radost”. Roditelji su zadovoljni, kaže rukovodilac vrtića Biljana Trajković.


Vrtić „Pčelica“ počeo je sa radom 1984. godine i pravo je vreme za njegovu rekonstrukciju. Dok traju radovi, narednih šest meseci, deca će boraviti u renoviranom vrtiću „Dečja radost“ dok će predškolci biti u prostorijama Osnovne škole „Branko Radičević“ koja se nalazi u neposrednoj blizini vrtića. Grad Vranje je obezbedio prevoz.

Zahvaljujući Ministarstvu rudarstva i energetike i lokalnoj samoupravi nakon završenih radova koji se odnose na poboljšanje energetske efikasnosti stvoriće se prijatniji uslovi za boravak dece . U vrtić „Pčelica“ upisano je oko 320 mališana i to iz naselja Ogledna Stanica, Šapranački rid, Bunuševac, Šaprance, Soderce i Odžinka.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com