TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

VRUĆINA NATERALA NIŠLIJE DA OSTANU KOD KUĆE (VIDEO)

Tropski talas stigao je u region. Meteorolozi predviđaju da će trajati pet dana a u nekim zemljama regiona već je na snazi narandžasti meteolarm. U Nišu gotovo prazne ulice, a u parku Čair naša kamera je negde oko 14 časova zabeležila samo par ljudi.

Toplotni talas stigao je u sve zemlje regiona, trajaće, kažu meteorolozi, do 27. jula. Vrelo popodne nateralo je Nišlije da ne izlaze na ulice. Na ulicama su samo oni koji moraju, a u parku Čair zatekli smo samo par osoba.

U Hrvatskoj se u nekim mestima živa u termometru u 6 sati ujutru nije spuštala ispod 30 stepeni. Vrhunac toplotnog talasa očekuje se za vikend kada će temperature lokalno biti oko 40, kada bi, kako najavljuju hrvatski meteorolozi, mogli biti premašeni neki julski rekordi. Toplotni talas je stigao i u Crnu Goru, koja će, kako najavljuju meteorolozi, biti jedna od najvrelijih država u Evropi sa mogućom temperatoruom i do 44 stepena. Vrelo će biti i u Severnoj Makedoniji, gde je prognozirana temperatura za danas između 34 i 41 stepen. 


Temperature vaduha će kako najavljuju meteorolozi u pojedinim gradovima i mestima dostizati i neverovatna 44 stepena celzijusa.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com