VUČIĆ: EKONOMSKI DOGOVOR – DA, PREDAJA – NE! (video)

VUČIĆ: EKONOMSKI DOGOVOR – DA, PREDAJA – NE! (video)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uoči početka razgovora sa predstavnicima Prištine u Beloj kući, iz Vašingtona je poručio da će dati sve od sebe da se postigne kompromis o važnim ekonomskim pitanjima, a albanskim zvaničnicima sa KiM, koji govore o priznanju Kosova da “predaja nije opcija”.

“Nekoliko desetina metara sam od Bele kuće i za nekoliko minuta počinje važan sastanak sa prištinskom delegacijom pod pokroviteljstvom predsednika SAD Donalda Trampa. Neće biti lak sastanak za nas”, naveo je Vučić u video poruci objavljenoj na instagram profilu “Budućnostsrbije”.

Predsednik je rekao da je srpska delegacija spremna i da će dati sve od sebe da postigne kompromis o važnim ekonomskim pitanjima, jer je najvažnije sačuvati mir, stabilnost, i postići napredak Beograda i Prištine, ali i celog regiona, a pre svega je, kaže, važna briga o srpskom narodu na KiM.

“Video sam brojne provokatne i bahate izjave albanskih zvaničnika sa KiM koji govore o priznanju Kosova. Moja poruka njima i svima u našoj prelepoj Srbiji – predaja nije opcija“, istakao je Vučić.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com