TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Politika Udarne

Vučić: Idemo na sve izbore da ubedljivo pobedimo (VIDEO)

GLAVNI ODBOR SNS 1

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je danas na Glavnom odboru stranke da napređaci idu na sve izbore da ubedljivo pobede.

„Znate da sam uvek skeptik i pesimista, ali idemo na sve izbore da pobedimo, pobedimo ubedljivo“, istakao je Vučić.

On je ukazao i da SNS izlazi na izbore da pobedi sa velikom razlikom.

Iyrayio je uverenje da će na izbore izaći svi, a da će SNS pokazati šta je to što narod misli, da narod zna ko su ti koji Srbiju mogu da vode napred.

„Na svakom mestu, na KiM, svuda u Vojvodini, da ubedljivo pobedimo u Beogradu, svuda da pobedimo za dobro i budućnost Srbije“, zaključio je obraćanje lider SNS.

VUČIĆ: NE TROŠITE ENERGIJU U MEĐUSTRANAČKIM OBRAČUNIMA

GLAVNI ODBOR SNS 2

Predsednik Vučić rekao je da od 1. septemra kreću izborne radnje u susret Skupštini stranke krajem oktobra, uz poruku članstvu a, pre svega funkcionerima, da ne troše energiju na međustranačke obračune, jer će u suprotnom biti isključeni iz SNS, i da slušaju građane, koji su, ističe, najvažniji.

“Od 1. septembra idemo u izborne radnje pred Skupštinu stranke. To mora da bude razgovor pristojnih ljudi. Neću više da čujem da je neko snimao onog ko mu je predsednik u Opštinskom odboru i da to šalje onim najgorima u Srbiji i da njih koristi u političkim obračunima unutar stranke”, poručio je Vučić na sednici Glavnog odbora.

VUČIĆ: DOBIO SAM OSTAVKU NEBOJŠE STEFANOVIĆA NA MESTO PREDSEDNIKA GRADSKOG ODBORA BEOGRADA

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu.

“Mi ćemo naše odnose da rešavamo unutar stranke”, poručio je Vučić, u obraćanju u otvorenom delu sednice Glavnog odbora.

On je istakao da u SNS nikada neće biti skidanja glava, ma koliko bi neki, kako kaže, to voleli.

“Biće poštovanja koje se pokazuje prema svima, ali i procenijivanja svačijih grešaka i polaganja računa, kao u svakoj političkoj demokratskoj stranci”, rekao je Vučić.

On je dodao da će u narednom periodu Glavni odbor ovlastiti Predsedništvo stranke da donese odluku ko će do skupštine stranke voditi najveći odbor u Srbiji.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com