VUČIĆ: SAČUVALI SMO MIR ZA NAŠ NAROD, OSTAJE JOŠ JEDAN USLOV (VIDEO)

VUČIĆ: SAČUVALI SMO MIR ZA NAŠ NAROD, OSTAJE JOŠ JEDAN USLOV (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Priština pre dva dana imala na stolu, kako je rekao, “bolji dil” od onog koji je postignut po pitanju tablica na KiM, ali da je Priština imala pogrešnu procenu, kao i da je za njega najvažnije što je u dogovoru predviđeno ispunjavanje pretodnih dogovora.

Kako je rekao za povratak Srba u institucije ispunjen je prvi uslov, nema naplate novcanih kasni, otimanja automobila. Ostao je sada drugi – formiranje zajednice srpskih opština.

Pozicija Beograda, kada je reč o Kosovu i Metohiji, nije jednostavna zbog Srba koji kritikuju svaki potez države Srbije, ali i zbog međunarodnog faktora, koji je bio korektan na sastancima, ali je suštinski na strani Prištine, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić.

“To ne treba da krijemo, suštinski će biti na strani Prištine i mi smo tu sami i nemamo od koga u ovom trenutku da dobijemo pomoć. Ne postoji taj koji može da nam pomogne i zato nam je važno da zemlju razvijamo dalje, otvaramo fabrike, da se provlačimo kao kroz iglene uši, da driblamo na petoparcu, ali da budemo snažni, jedinstveni i da čuvamo svoju državu Srbiju”, kazao je Vučić.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com