понедељак, јул 22

Vulin: Vučića napadaju jer neće da prizna Kosovo

0
70

Aleksandar Vulin,
FOTO: Arhiva Tv Zona plus

Već nedeljama se mediji utrkuju ko će Srbiju glasnije napasti, luksemburški N1, nemački DW, mediji u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Prištini. Sa njima iste uvrede i napade ponavljaju i mediji u tajkunskom vlasništvu u Srbiji. I svi govore da je Srbija „duboko podeljeno društvo“ – rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je naglasio da je „Aleksandar Vučić pobedio na izborima i osvojio 60 % glasova. U Severnoj Makedoniji SDSM je pobedio sa jednim procentom razlike, u Hrvatskoj je HDZ pobednik sa 37.26 posto i nije ni blizu formiranja Vlade bez široke i raznorodne koalicije“ i dodao da “Severna Makedonija i Hrvatska po izveštavanju istih medija nisu &39;podeljena društva’ a Srbija jeste“.

– Suditi o stanju u Srbiji na osnovu divljanja siledžija na ulicama Beograda bilo bi kao kada bi o Hrvatskoj sudili prema ustaškim parolama navijača Dinama ili Hajduka i njihovim tučama sa policijom. O Srbiji se piše kao o podeljenoj zemlji zato što je Srbija koju vodi Vučić uspešna i samostalna i zato što Vučić nije i neće da prizna tzv. Kosovo. Da jeste bio bi najveći demokrata u regionu, a Srbija primer demokratije. Uspešna i slobodna Srbija je Vučićev greh koji mu neće oprostiti – poručio je ministar Vulin.

Leave a reply