ŽELEZNICA POSTAVLJA RAMPU U DONJEM MEĐUROVU

ŽELEZNICA POSTAVLJA RAMPU U DONJEM MEĐUROVU

U ponedeljak pocinju radovi na izgradnji nove rampe na putnom prelazu u Medjurovu, kaže se u saopštenju PR Železnica Srbije Nenada Stanisavljevića.

“Infrastruktura železnice Srbije” u narednih petnaest dana, ukoliko vremenske prilike ne uspore radove, na putnom prelazu u Međurovu postavlja rampe. Na ovom mestu biće pored rampi i čuvar putnog prelaza.

Radovi na izgradnji putnog prelaza u Međurovu počinju u ponedeljak popodne a dolazak uz gradonačelnika Darka Bulatovića najavljuje generalni direktor “Infrastrukture železnice Srbije” Miroljub Jevtić .

U Železnicama Srbije ponavljaju da železnica nije kriva za tragediju koja se dogodila, preduzima sve mere kako više ni greška pojedinca ne bi mogla da izazove nesreću, jer su ljudski životi najdragoceniji i nemaju cenu.

Apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i signalizaciju, da budu odgovorni prema sebi i drugima, jer bez toga ni dežurni železničari, ni rampe ili druga signalizacija neće moći da spreče ovakve tragedije.