Zmija u centru Niša?

Zmija u centru Niša?

RASTINJE 2Visoko rastinje i nabujala trava na gradskim zelenim površinama ovih dana pored raznih buba i krpelja skriva i zmije. Stanari u ulici Cara Dušana br. 97 više ni decu ne puštaju ispred zgrade da se igraju ispred zgrade jer čekaju da ekipe Gorice dodju i ponovo pokose travu. U Gorici odgovaraju da su radovi već krenuli na teritoriji celog Niša.

Zmija u centru Niša. Stanari u ulici Cara Dušana kažu, da je neko već ubio kada su je spazili u visokom rastinju oko gradskih blokova. Nepokošena trava, visoko rastinje i korov slika je koja se može videti ispred mnogih zgrada u Dušanovoj. Stanari koji su se obraćali TV Zona plus kažu da prostori oko zgrada u poslednje vreme podsećaju na prašumu.

U JKP Gorica kažu da neće da daju izjave čak ni telefonom zato što ne nedelja i neradni im je dan. Medjutim pojašnjavu da se među blokovsko zelenilo sredjuje po projektima. Odluka o tome usvojena je početkom maja i sređivanje je počelo prošle nedelje na Duvništu, kaže jedan od rukovodilaca u Gorici Slobodan Đorđević. Ukupno je pod zelenim površinama koje uredjuje Gorica 75 hektara i kako kaže Đorđević, za čitav posao potrebno im je 30-tak dana.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com