петак, септембар 27

(VIDEO) Apel Milanove majke: Pomozite da pronađemo sina!

0
202

Četvrti dan od nestanka farmaceuta iz Niša Milana Đorđevića, starog 41 godinu.

„Dajte neka se priključi što više ljudi, kučići, svi…Ne mora ni da su dresirani, samo da mogu da nanjuše čoveka. Sve mislimo da je on dole negde. Daće bog danas… da je živ. Ovo je mnogo, četvrti dan“.

Marica Đorđević, majka 41-godišnjeg Milana koji je u ponedeljak nestao na Bojaninim vodana, apeluje na sve koji mogu da pomognu da se njen sin pronađe. Kaže, poslednji put ga je videla u ponedeljak, popili su kafu zajedno. Niko ne zna šta se tačno dogodilo. Porodica smatra da bi psi mogli da pomognu u potrazi za Milanom.

Marica Đorđević

„Potrebni su nam kučići da mogu da nanjuše telo čoveka, prisustvo čoveka. Imamo njegove stvari koje mogu da nanjuše. Stariji sin je gore, tu su svi planinari, drugovi. Dronovi sa termovizijom, jer katastrofa je kakakav je teren. Pošli su šumari i policajci, ali se oni više vrte gore na Bojaninim vodama, ja apelujem da se siđe dole, pored Studene, Čukljenika”.

Kaže da je prema dosadašnjim saznanjima viđen u ponedeljak u 12 sati u Jelašnici, a tek oko pet, šest sati njegova kola su viđena na parkingu na Bojaninim vodama.

“Meni je juče stigla poruka od nekog čoveka koji je biciklista, pošao je biciklom na gore, a treba mu sat vremena, usput ga sreo samo automobil crveni beogradskih tablica. Mi smo to prosledili supu i kada se popoeo kola su bila gore. Oko pet, šest bio je već parkiran gore . U kolima su mu i privatni i službeni telefon i sve. Kod sebe nije imao ništa”, rekla je očajna majka.

Policija, vatrogasci, pripadnici Gorske službe spasavanja, šumari, porodica i prijatelji i dalje  tragaju za 41-godišnjim Milanom Đorđevićem,  koji je nestao na izletištu Bojanine vode.

Na parkingu izletišta pronađen je njegov automobil na kome nema tragova obijanja ili tragova koji bi ukazalo na to da se dogodila saobraćajna nezgoda.

Leave a reply