TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2024 Politika Udarne VESTI

“Aleksandar Vučić- Niš sutra” prva proglašena lista za Niš (VIDEO)

Gradska izborna komisija Niš proglasila je izbornu listu broj 1 “Aleksandar Vučić- Niš sutra” koju je predala koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke za izbore odbornika Skupštine Grada Niša, raspisane za 2. jun. “Radi se o jednoj novoj energiji i u narednom peirodu probaćemo da na pravi način Niš podignemo, uključujući nove kadrove, kaže nosilac liste Dragoslav Pavlović.

 

 

Gradska izborna komisija Niš proglasila je prvu izbornu listu – “Aleksandar Vučić- Niš sutra”. Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Jedinstvena Srbija, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici potpisali su koalicioni sporazum i na predstojeće lokalne izbore izlaze pod imenom „Aleksandar Vučić – Niš sutra“. Nosilac liste je Dragoslav Pavlović.

Radi se o jednoj novoj energiji i o tome da ćemo u narednom peirodu da probamo da na pravi način Niš podignemo , uključujući nove kadrove, ne zaboravljajući ni ljude koji su zaslužni za stranku i ostavili dobar pečat, kaže nosilac liste “Aleksandar -Vučić Niš sutra” Dragoslav Pavlović. 

 

 

Ovo je novo iskustvo za Socijalističku partiju Srbije. Prvi put u istoriji Socijalističke partije Srbije mi nismo većinski partner i ne izlazimo sami na izbore, već u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom i ostalim strankama. Ovi izbori prevazilaze lokalni karakter, kaže niški socijalista Igor Novaković. 

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke prikupila je više od 1.500 potpisa.

Ista koalicija predala je liste i za svih pet gradskih opština. Nosilac liste u gradskoj opštini Medijana je dr Dragana Radović Janošević, u Paliluli Bratislav Vučković, na Panteleju Nataša Stanković, na Crvenom Krstu Dragan Stanković i u Opštini Niška Banja dr Tomislav Kostić.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com