TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti IZBORI 2024 Politika Udarne VESTI

Bane Jovanović na izbore sa Parandilovićem

Nakon podele Koalicije „Niš, moj grad“, deo je odlučio da dalje političke aktivnosti sprovodi sa Novim DSS-om, a Branislav Jovanović danas je najavio da se udružuje sa „Novim licem Srbije“ Miloša Parandilovića.

Pred lokalne izbore, Branislav Jovanović najavio je da političke aktivnosti nastavlja u koaliciji sa „Novim licem Srbije“ Miloša Parandilovića.

Mi smo se izjasnili da je to naša politička platforma iz razloga što se radi o mladom, neukaljanom, novom političaru, kaže odbornik Grada Niša Branislav Jovanović.

Kaže, nije želeo nikakvu deobu grupacije „Niš, moj grad“, koja je, kako ocenjuje, odlično funkcionisala za prethodnih osam godina.

Međutim, oni su odlučili da zarad vodećih pozicija unutar te druge grupacije zanemare tu našu saradnju., Mi smo krenuli svojim putem, oni svojim putem i ja tu ne vidim nikakav problem, kaže Jovanović.

Sada pod nazivom „Niš, moj grad – Branislav Jovanović“ i „Novo lice Srbije – Miloš Parandilović“ na izbore idu samostalno, jer, kako kaže, ne žele da budu ničiji sateliti.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com