TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo region i Srbija Udarne VESTI

“BITI MLAD U SRBIJI” (VIDEO)

Više od hiljadu fotografija pristiglo je na ovogodišnji foto konkurs sa temom ”Biti mlad u Srbiji”. otografijama je prikazan svakodnevni život u našoj zemlji, a izložba najboljih fotografija postavljena je u EU info kutku u Nišu.

Jana Cekić jedna je od laureata foto konkursa ”Biti mlad u Srbiji”. Njena fotografija pod nazivom „I šta ćemo sad?“ zauzela je treće mesto među četiri nagrađene fotografije. Na fotografijama prikazan je svakodnevni život mladih u Srbiji. Na ovogodišnji konkurs pristiglo je preko hiljadu fotografija.

 – Jednostavno želela sam da to bude iz moje perspektive. Želela sam da se igram sa fotografijom. Ideja je nastala u avionu, prilikom jedne razmene – kaže nagrađena na konkursu Jana Cekić.

 

 

 

 

 

U kategoriji Najbolja fotografija EU projekta nagradu je dobila fotografija „Amputacija ne smeta razvoju snage“ Bojana Jorgića iz Niša, profesora na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

”I šta ćemo sad?” foto: Jana Cekić


„Festivalska euforija“ autora Miloša Krstića je prvonagrađena fotografija koja je zahvaljujući tome objavljena u srpskom izdanju časopisa National Geographic, kao i u Politikinom zabavniku.

Izložba 20 najboljih fotografija nastalih u okviru foto konkursa sa temom – Biti mlad u Srbiji, postavljena je u EU Info kutku u Nišu.

 

.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com