уторак, јун 25

CVETANOVIĆ 10 GODINA NA ČELU LESKOVCA: NA SVEČANOSTI PRIZNANJA I SUZE (VIDEO)

0
17

Za proteklih deset godina u Leskovcu je otvoreno 10.000 novih radnih mesta a budžet grada je sa 2,9 milijardi povećan na 5,5 milijardi dinara, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji tu funkciju obavlja čitavu deceniju, sada u četvrtom mandatu.

Na svečanosti koja je tim povodom priređena, uručena su priznanja kolektivima i pojedincima za njihov doprinos razvoju i afirmaciji grada.

Decenija je prošla, ali nastavljamo dalje – u budućnost. Zato što volimo Leskovac – ovim rečima gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obratio se prisutnima na svečanosti organizovanoj povodom deset godina rukovođenja gradom.

U Cvetanovićevom kabinetu radio je i radi veliki broj mladih ljudi.

Sadašnjim i bivšim saradnicima gradonačelnik Cvetanović uručio je zahvalnice za doprinos razvoju i afirmaciji grada. Zahvalnice su dobile brojne leskovačke institucije i privrednici i vladika niški Arsenije.

TV zona plus Cvetanović se zahvalio na tome što prati dešavanja u tom gradu i ukazuje rukovodiocima na propuste.

Od onoga što je urađeno prethodne decenije, posebno ističe otvaranje novih radnih mesta, ali i izgradnja Leskovca i vraćanje značajnih obeležja grada. Cvetanović kaže da je samo u prethodnoj godini zaposleno više od 2.000 ljudi i istakao podršku građanima u svim oblastima.

Nisu izostale ni emocije. Aleksandra Miljković poklonila je gradonačelniku knjigu pod naslovom „Knjiga budućih uspeha“.


Leave a reply