TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

DELOVI NIŠA I OKOLINE BEZ VODE DO 15 SATI

INTERVENCIJE NA UGLU ULICA JOVANA ĆIRIĆA I NIŠAVSKE

Voda na površini, potreban je iskop radi osposobljavanja šiber ventila na uglu ulica Jovana Ćirića i Nišavske. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.

POPRAVKA VEZE U ULICI NARODNIH HEROJA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Narodnih heroja kod broja 18. Zbog popravke priključne veze, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

NASTAVAK RADOVA U NASELJU ŽENEVA (NIŠKA BANJA)

Nastavlja se intervencija od prethodnog dana u Carigradskoj ulici, ispred konjičkog kluba. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru naselja Ženeva i ulica Carigradskoj i Srpskih junaka prema Niškoj Banji.

RADOVI NA MREŽI U SELU SEČANICA

Voda izbija kod stare česme u selu Sečanica i nužan je iskop. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Sečanica.

POPRAVKE KVAROVA U SELU KNEŽICA

Voda na površini na više lokacija i potrebni su iskopi u ulicama Vojvode Mišića kod broja 18 i Šantićevoj kod broja 2. Zbog popravki priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Knežica.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Zdravke Vučković 8, Vase Čarapića II prilaz 28, Gabrovačka 14, Bubanjskih heroja 4, Trg Nikole Dražića 9, Jovana Babunskog 13/a i 30, Mostarska 17, NJegoševa 3, Dimitrija Leka 50, Dušana Popovića 102, Branka Radičevića 18, Alekse Nenadovića 22 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com