уторак, јун 25

DEO MATEJEVCA, SUPOVCA I POPOVCA BEZ VODE

0
17

POPRAVKA KVARA U ULICI ACE STOJANOVIĆA

Voda na površini, potrebno raskopavanje na ulici Ace Stojanovića bb, prilaz. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Ace Stojanovića.

POPRAVKA KVARA U DONJEM MATEJEVCU

Voda sa ulice puni šahtu, potrebno raskopavanje u naselju Donji Matejevac, u ulici Mike Alasa kod broja 23. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu u ovoj ulici i moguć prekid na prostoru celog naselja.

 

INTERVENCIJA U GORNJEM MATEJEVCU

Voda na površini, potrebno raskopavanje u Gornjem Matejevcu, u Calkovoj ulici broj 3, kod mesne kancelarije. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutoj ulici i moguć prekid u okolnim ulicama.

 

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Radovi u selu Supovac na potisnom cevovodu, u vikend naselju, u ulici kapetana Srećka Andrića. Vodosnabdevanje će biti u prekidu zbog popravke vodovodne mreže danas i narednog dana do 15 sati u selu Supovac i vikend naselju.

 

POPRAVKE KVAROVA U SELU POPOVAC

Voda izbija na ulici i u dvorištima korisnika, potrebna su dva iskopa u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića kod brojeva 57 i 154. Zbog popravki priključnih veza, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u naselju Nova železnička kolonija, br. 6 i 7. Intervencije će se obavljati i u naselju Pasi poljana u ulicama: Osme srpske brigade bb, Petra Iljiča Čajkovskog br. 5, Milana Dedinca br. 1, Vladislava Ribnikara br. 26, Krajkovačka br. 2, Učitelja Spiridona bb, Čedomira Krstića br. 8.

Zbog radova moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru naselja Nova železnička kolonija i Pasi poljana.

Popravke u šahtama vršiće se i u ulicama: Pribojska br. 3a, Dalmatinska br. 3, Aleksinačka br.12, Gornjomatejevačka br. 101b, Monahinje Jefimije br. 6, Stanislava Biničkog br. 17a, Čarnojevićeva br. 6-8, Branka Radičevića br. 2/D, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Leave a reply