TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Politika Udarne VESTI

DOKTOR DRAGAN MILIĆ IDE NA LOKALNE IZBORE: FORMIRAO GRUPU GRAĐANA

Prof.dr Dragan Milić saopštio je na svom FB profiluu da je formirana grupa građana koja će se, kako navodi, boriti za „pravedniji, bolji i lepši Niš“.

Danas je grupa od oko stotinu Nišlija formirala Grupu gradjana „Dr Dragan Milić“ i donela odluku da učestvuje na lokalnim izborima u Nišu. Smatramo da ne možemo biti samo nemi posmatrači epskog propadanja i urušavanja našeg grada, grada u kome vlada nestručnost, partijska slepa poslušnost i bahatost, saopštio je dr Milić na svom FB profilu.

Uz podsećanje da je budžet grada Niša prošle godine bio tri puta manji od novosadskog i čak 13,5 puta manji od beogradskog, tvrdi da „kapitalnih investicija ni na vidiku“, ali da rupa ima dovoljno da gradska vožnja izgleda kao „rodeo,“ Milić navodi da bi „na 50 strana“ mogao da napiše šta to Beograd ima, a Niš nema, pa pominje javne garaže, slobodan pristup auto putu, besplatne vrtiće, udžbenike, gradsku bolnicu i naglašava da Niš „u poslednjih 12 godina nije imao ni jednog ministra“.

Uz ukazivanje na „bahate i korumpirane rukovodioce“, navodi da je stotinak Nišlija odlučilo da krene u borbu za“pravedniji, lepši i srećniji Niš“ i pozvao sve da im se priključe i podrže ih.

Objavljen je i PROGRAM GG “DR DRAGAN MILIĆ” za oporavak Niša u 20 tačaka koji možete pogledati na ovom linku.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com