TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

DONACIJA OPŠTINE CRVENI KRST ZA NIŠKO PORODILIŠTE

Gradska opština Crveni Krst niškom porodilištu donirala je nameštaj i tekstil u vrednosti od 150.000 dinara. Ovo nije prvi put da ova Opština donira opremu Univerzitetskom kliničkom centru, kaže njen predsednik Miroslav Milutinović ističuću da su preko projekta Evropske unije do sada i drugim klinikama ali i boračkim udruženjima donirali raznu opremu.

Nameštaj i tekstil za bolje uslove porodilja na niško Ginekološko  – akušerskoj klinici. Još jedna donacija Opštine Crveni Krst za niški Klinički centar.

“Ono što je naš cilj jeste da pomognemo Kliničkom centru Niš. Kroz projekat koji finansira Evropska unija, opštini Crveni Krst su obezbeđeni uređaji, uključujući računare i ostalu IT opremu. Finansijska sredstva iz budžeta opštine Crveni Krst usmerena su za nabavku ove opreme, ali smo se takođe opredelili da deo sredstava iskoristimo za donacije Kliničkom centru Niš i boračkim udruženjima u iznosu od oko 400.000 dinara”, kaže predsednik GO Crvei Krst Miroslav Milutinović.

“Naš zadatak je da obezbedimo što bolje uslove porodiljama jer one to I zaslužuju. Ne možemo sve u istom trenutku, ali smo dosta toga učinili u poslednje tri godine. Sa novom izgađenom zgradom porodilišta uslovi će biti još bolji”, kaže Dejan Mitić direktor Ginekološkoakušerske klinike UKC Niš

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com