TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne

Dvogodišnje dete preminulo u Zaječaru, uhapšeni majka i očuh!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. (23) iz okoline Zaječara, zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

M. N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo.

Centar za socijalni rad u Zaječaru: Nije bilo prijava za nasilje u porodici

Centar za socijalni rad u Zaječaru saopštio je danas, povodom tragične smrti maloletne P.V. koji se desio u tom gradu, da je porodica nastradale devojčice bila na evidenciji centra, ali da do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici.

„Centar za socijalni rad u Zaječaru obavešten je od strane nadležnih organa o smrti maloletne P.V. i odmah je reagovao u okviru svojih nadležnosti. Porodica maloletne P.V. je na evidenciji ovog Centra bila po raznim osnovama još od 2016. godine, tako da je Centar za socijalni rad kontinuirano pratio ovu porodicu u postupcima koji su povremeno vođeni, preduzimajući sve mere iz svoje nadležnosti”, navedeno je u saopštenju.

Centar je izrazio duboko žaljenje zbog smrti maloletne P.V. navodeći da očekuje da nadležni organi vrlo brzo utvrde sve činjenice.

“Centar naglašava da u dosadašnjem radu sa porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu”, kaže se u saopštenju Centra za socijalni rad u Zaječaru.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com