TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

ETŠ “MIJA STANIMIROVIĆ” I OVE GODINE U AKCIJI “MATURA ZA SVE”

Pod nazivom „Matura za sve” učenici četvrtog razreda Elektrotehničke škole „Mija Stanimirović” organizuju jedinstvenu humanitaru akciju kako bi svim svojim vršnjacima pomogli da se svečano obuku za maturu koja simobilizuje prelazak u svet odraslih. Sve donirane stvari raznih dizajnera se prikupljaju u školi do 25. aprila, a biće prikazane na modnoj reviji u maju. Potom će biti organizovana i licitacija kojom će biti prikupljen novac za lečenje bolesne dece.

Učenici ETŠ “Mija Stanimirović” iz Niša organizuju humanitarnu akciju “Matura za sve”. Osmislili su je još prošle godine, kada su se akciji odazvali i učenici drugih škola i svi zajedno poslali poruku solidarnosti, humanosti.

Ukratko, mi pozovamo modne dizajnere da doniraju odeću, nakit i cipele za maturu i da to donira našoj školi”, kaže Jana Kostić iz učeničkog parlamenta škole.

Donacije nove odeće i modnih dodataka se prikupljaju na portirinici škole do 25. aprila, da bi 11. maja bila organizovana modna revija.

Onda će biti organizovana licitacija prek koje će učenici moći da nabave odeću za maturu jer nemaju svi iste uslove”, dodaje Jana Kostić. 

I tu nije kraj, ističu u Učeničkom parlamentu ove škole. Sav novac koji prikupe putem licitacije učenici će donirati za pomoć mališanima obolelim od najtežih bolesti.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com