TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

GAŠIĆ POLOŽIO KAMEN TEMELJAC ZA NOVI OBJEKAT SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE

FOTO: MUP SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je kamen temeljac za izgradnju novog objekta Sektora za vanredne situacije koji danas obeležava svoju slavu Presveta Bogorodica Neopalima Kupina, zaštitnica vatrogasaca-spasilaca.

Gašić je svim pripadnicima Sektora za vanredne situacije čestitao njihov dan i Slavu i poručio da će to ministarstvo nastaviti da ulaže u jačanje kapaciteta Sektora.

Izgradnja ovog objekta koji će se nalaziti u Ulici Đorđa Stanojevića u Novom Beogradu, deo je značajnih ulaganja u unapređenje uslova rada pripadnika Sektora za vanredne situacije koje Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi uz podršku predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Polaganju kamena temeljca za izgradnju objekta u kom će biti sedište Sektora za vanredne situacije prisustvovao je, pored vršioca dužnosti pomoćnika ministra, načelnika Sektora za vanredne situacije Luke Čaušića, veliki broj aktivnih, kao i penzionisanih pripadnika ovog sektora.


WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com