TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

PODKAST - U SITNE SATE

Gost: Jovana Jović fotograf, influenser

Jovana Jović postala je poznata na TikToku sa svojim dijalktom i načinom objašnjava situacije ili stvari, ova simpatična devojka veoma je na sebe privukla pažnju svojom neposrednošću.

Poslušajte kako je sa svojm momkom Ivanom, koji je grafički dizajner, uspela da dođe do kvaliteta fotografija i video klipova u profesionalan režim rada i zavoli posao za koji nije ni znala da će je podignuti na sam vrh TikToka.

“Ja sam inače brzak, a Ivan je tu pored mene što bismo rekli mi južnjaci da “mi sve sažvaka” i da me usmeri. Inače ne voli da se snima pa je malo ređe u klipovima, ali kada god se pojavi oni budu baš gledani. Mi dosta putujemo i uložili smo puno novca u tehniku, aparat, dron, kamere … kako bi naši snimci na you tubu o putovanjima bili što bolji. Obišli smo skoro celu Srbiju, a ideja za to se rodila tako što smo gledajući emisije sličnog sadržaja, rešili da predstavimo jug Srbije ali da u videima govorim na dijlektu. To se ljudima svidelo i eto tako se rađa ideja koju ćemo nadam se uskoro da realizujemo.

 

Jovanu je ugostio Dragan Stojanović Žika.

Podkast sa Jovanom možete pogledati na našem YouTube kanalu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com