понедељак, јун 24

Radovi na vodovodnoj mreži

0
33

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U SELU MILjKOVAC
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Miljkovac. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Paljina i Miljkovac.
POPRAVKE MREŽE U SELU KRUPAC
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulici Vuka Karadžića kod broja 7 i u centru sela zbog osposobljavanja deoničnog zatvarača. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Krupac.
RADOVI NA MREŽI U NASELjU DONjA VREŽINA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zorana Radosavljevića Čupe kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.
POPRAVKA KVARA U ČARNOJEVIĆEVOJ ULICI
Voda izbija na trotoar, potrebno je raskopavanje u Čarnojevićevoj ulici kod broja 12. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Čarnojevićevoj ulici.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Donje Međurovo – Vojislava Ilića 1, Aleksinačka 3, Zorana Cige Stojanovića 3, Avalska 8B, Obodinska 5, Izvorska 6, Đorđa Stamenkovića 79 i 99, Alekse Nenadovića 22, Mirisnih vrba 8, Crvenih javora 27, Gavrila Principa 10, u selu Knežica – Stevana Sinđelića 14, u naselju Novo Selo – Pasjačkih partizana 12, u naselju Pantelej – Subotička 8 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Durmitorska, Gabrovačka reka, Borislava Nikolića Serjože.

Davanje priključka u ulicama: Episkopska i Ivana Gundulića.

Otpušenje i ispiranje ulične mreže u Vranjanskoj ulici.

Čišćenje atmosferskih slivnika u Rentgenovoj ulici.

Leave a reply