TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo

IMAMO NOVOG MILIONERA: NOVOSAĐANIN DOMINANTNO DO KRALJEVSKOG DOBITKA!

Meridian je postao kuća još jednog milionera! Igrajući slot Shining Crown, P. Đ. iz Novog Sada osvojio 1.079.459 DINARA!

Kada zakoračite u čarobni svet slot igara, sigurno bar jednom pomislite da biste mogli da dođete do vrhunskog dobitka koji će vam ulepšati život. Lista MILIONERA u Meridianu je svakim danom sve duža, a u prilog tome govori i naredna priča koju ćemo vam predstaviti.

P.Đ.  iz Novog Sada je zaigrao jednu od svojih omiljenih igara Shining Crown koju nam predstavlja provajder Amusnet Interacitve. Početak njegove avanture nije ni slutio da će se dogoditi magija!

Nakon perioda u kojem momak iz “srpske Atine” nije imao uspeha, usledio je pozitivan ŠOK! Nasumično je aktivirana džekpot igra, a na postavci igre se našlo 12 karata okrenutih licem prema dole!

P.Đ. je pronašao tri identična znaka i osvojio je džekpot vredan 1.079.459 DINARA!

 Slavlje u prestonici Vojvodine je moglo da počne!

Ako i vi želite da postanete akter ovakve priče, sve što vam treba je malo sreće i aktivan korisnički nalog u Meridianu!

Registrujte se u i preuzmite 3.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi.

Ali, ni to nije sve!

NOVO U MERIDIANU! Osvoji i do 120.000 RSD slot bonusa – dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa od iznosa sa kojim učestvuješ u promociji. Uplati depozit, preuzmi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com