четвртак, јун 13

JKP Naissus: Popravke na više lokacija

0
29

POPRAVKA MREŽE U NASELJU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog Partizanskog Odreda kod broja 147. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu ulice Topličkog Partizanskog Odreda od OŠ „Desanka Maksimović“ do mosta.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU PANTELEJ

U toku su radovi na prevezivanju novoizgrađene na postojeću mrežu u ulici Vase Pelagića. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru od ulice Vase Pelagića do Kotorske i dr Vojislava Vučkovića do Somborskog bulevara.

NASTAVAK RADOVA U SELU PRVA KUTINA

Nastavljaju se prethodnog dana započeti radovi na prevezivanju priključne veze u ulici Banjski put. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Banjski put kao i na prostoru sela Prva Kutina.

INTERVENCIJE U NASELjU DURLAN

Zbog osposobljavanja servisnih ventila, nužni su iskopi u ulici Kneginje Milice kod broja 17 i Školskoj ulici kod broja 21. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulicama Kneginje Milice i Školskoj, ali je moguć prekid u vodosnabdevanju i u okolnim ulicama.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Donje Međurovo – Moravska 24, u selu Gornja Toponica – Braće Miljković 8. Zbog popravke priključnih veza, mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Durmitorskoj 11 i 35, Episkopa Nškog Dositeja 11, Bubanjska 18a, Vazduhoplovaca 24, Braće Vukmirović 37, Žarka Đurića 17, Zlatka Balokovića 4, Albanske golgote 3b, dr Vojislava Vučkovića 23, u naselju Donji Komren – Mladosti 64 i 89 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

 

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Šumatovačka, Mokranjčeva.

Ispiranje kolektora u selu Popovac.

Popravka oštećenog priključka u Mariborskoj ulici.

Leave a reply