TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

JKP NAISSUS: SPISAK ULICA KOJE DO 15 SATI MOGU DA OSTANU BEZ VODE

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SVETOSAVSKOJ ULICI
Kvar na vodovodnoj mreži u Svetosavskoj ulici bb, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ČEMERNIČKOJ ULICI
Kvar na vodovodnoj mreži u Čemerničkoj ulici kod broja 3 četvrti prilaz, neophodan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI SRĐANA LAZAREVIĆA
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Srđana Lazarevića bb , potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NIŠKOJ BANjI
Kvar na priključnoj vezi na Bulevaru Svetog Cara Konstantina („Kompkonsult doo“) u Niškoj Banji, neophodan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U GORNjA TRNAVA
Kvar na priključnoj vezi u ulici Branislava Jovanovića kod boja 8 u Gornjoj Trnavi, neophodan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Braće Vuksanovića 15, Gadžihanska 12, Jovana Mitića Đorđa 30, Marina Držića na više lokacija, Šarplaninska 24a u Brzom Brodu, Milorada Aleksića u Novom Selu na više lokacija. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.
DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.
Ispiranje ulične mreže u ulici Milojka Lešjanina.
Ispiranje ulične mreže u Voždovoj ulici.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com