TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Sport VESTI

JOKSIMOVIĆ PRED TRENERSKI DEBI: RADNIČKI MORA DA NAMETNE IGRU NAPRETKU I POBEDI

Novoimenovani šef stručnog štaba Radničkog, Dejan Joksimović, svoj debi meč na klupi Radničkog u imaće nedelju, na gostovanju Napretku iz Кruševca. Meč 27. kola Super lige Srbije na stadionu Mladost u Кruševcu zakazan je  za nedelju, 17. mart od 20 časova. A Joksimović kaže da Radnički mora da iz tog meča izađe kao pobednik.

Na konferenciji za medije najavio je ovo gostovanje i svoja očekivanja  od svog novog tima.

Napredak je ekipa koja je uz moj bivši klub, Radnički iz Кragujevca, u  najboljoj formi u ligi. Na kraju krajeva postižu dobre rezultate i  verovatno to doprinosi da igraju sa ogromnom dozom samopouzdanja. Velike  čestitke mom kolegi Gaćinoviću koji je uspeo da u jednom periodu  preokrene celu situaciju, pošto i oni, u jednom trenutku, nisu bili u  sjajnom momentumu. Tako da velike zasluge za ove rezultate idu njemu, pošto je ekipa otprilike ostala ista, mada se jesu pojačali dolaskom Majdevca, povratkom Saleta Marjanovića i tako dalje,  pa su taj roster  upotpunili. Poznajem dobro celu njihovu ekipu i moram da kažem da je pojedincima ovo najbolji periodu u karijeri. Očekuje nas teška utakmica, zahtevan protivnik, ali mi nemamo pravo da respektujemo bilo koga, to sam rekao i igračima, poštujemo svakog, ali ne preterano.

Joksimović je zatim dodao i kako želi da na terenu izgleda njegov sastav

Moramo da verujemo u sebe, svoj kvalitet, da probamo da im ispariramo  nekom željom, energijom, srčanošću, onim što njih krasi. Treba takođe da  budemo organizovani ofanzivno i defanzivno u svim fazama igre, da budemo skoncentrisani. Ovo je na kraju i igra grešaka, svaki detalj je bitan,  svaka lopta je bitna, mora da se poštuje, da se ceni i to je ono što  pokušavam da usadim i svojim igračima u glavu i da na taj način probamo  da izađemo kao pobednici. Probaćemo i da se nametnemo i nekim našim  principima u igri i da pokušamo da iz te utakmice izađemo kao pobednici.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com