понедељак, јун 24

JP PUTEVI SRBIJE – OPREZ NA PUTU!

0
21

 Saopštenje JP Putevi Srbije

21.11.2020. SERVISNE INFORMACIJE – 13.37

• Auto-put E-80, u tunelima „Bancarevo“, „Sarlah“ i „Sopot“ redovni periodični servisni pregledi tunelske opreme i sistema:
-24.11.2020.g, od 10 do 18 č, biće obustavljen saobraćaj u levim cevima tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desne cevi tunela.
-26.11.2020.g, od 08 do 18 č, biće obustavljen saobraćaj u desnim cevima tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz leve cevi tunela.

• Auto-put GP Batrovci – Kuzmin, radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu. Za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

• Molimo učesnike u saobraćaju da budu oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Savetujemo vozačima da bez zimske opreme ne kreću na put, i da voze pažljivo, ukoliko se odluče na putovanje.

putevi srbije logo

• U mestu Brežđe, do 19.12.2020.g, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji klizišta. Alternativni putni pravac od Mionice preko Divaca, Valjeva i Rajkovića do Osečenice (Bogdanovića brda), i u suprotnom smeru.

• Auto-put E-75, petlje Novi Banovci – Batajnica – Beograd – Surčin – Ostružnica – Orlovača i petlje Dobanovci – Beograd – Aerodrom – Zmaj – Autokomanda – Lasta – Bubanj Potok, do 27.11.2020. od 9 do 15 č, radovi na sanaciji oštećene elastične odbojne ograde. U zoni radova za saobraćaj zatvorena zaustavna ili preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci zavisno da li su oštećenja sigurnosne elastične ograde na bankinama ili u srednjom pojasu auto-puta.

• Zrenjanin – Klek, radovi na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice. Saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu, preusmeren na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Zrenjanin – Klek.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

 

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Leave a reply