уторак, јун 25

Kačar ostaje u Nišu – potpisan ugovor sa Radničkim

0
105

Dan pred premijerni meč protiv Metalca na otvaranju nove sezone u  Superligi Srbije Radnički je angažovao još jednog mladog i talentovanog  fudbalera. Ugovor sa Nišlijama potpisao je krilni napadač Nenad Kačar (18).

U pitanju je Nišlija, koji je jedan od najperspektivnijih fudbalera na  svojoj poziciji u zemlji, a prošao je i sve mlađe reprezentativne  selekcije Srbije. Za njegove usluge bio je zainteresovan i grčki PAOK,  ali mu je Radnički ponudio odlične uslove, pa je Kačar odlučio da ostane u svom gradu i karijeru gradi na Čairu.

Fudbalski klub Radnički je na taj način nastavio sa politikom ulaganja u  budućnost, pošto je u prethodnih šest meseci potpisao ugovore sa  plejadom mladih fudbalera, koji bi u narednom periodu trebali da čine okosnicu prvog tima.

Drago mi je da je Radnički krenuo sa politikom promocije mladih igrača  sa juga Srbije, na meni je sada da poverenje opravdam svojim igrama i  odnosom na treninzima i utakmicama. Svakom mladom igraču je veoma bitno  da klub ima viziju i ambiciju za razvoj igrača do najvišeg nivoa, sto  sam u Radničkom svakako prepoznao, rekao je Kačar po potpisivanju  ugovora.

 

Leave a reply