TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

Karavan “Na putu kroz roditeljstvo” polazi iz Niša

Projekat „Na putu kroz roditeljstvo“, koji za cilj ima da osnaži roditelja i pomogne im da reše određene dileme, unaprede odnos i podstaknu komunikaciju, kreće iz Niša. U sali Niškog simfonijskog orkestra u subotu 11. maja u 11 časova u građani će moći sa stručnjacima da pričaju o roditeljstvu.

Mame i tate učesnici će imati priliku da učestvuju u interaktivnim radionicama koje će se fokusirati na ključne teme roditeljstva, kao što su promene u partnerskim odnosima, očekivanja društva i usklađivanje posla i roditeljstva. Kroz ove diskusije, učesnici će moći da razmene iskustva, saznanja i strategije za uspešno suočavanje sa izazovima i razvojem dece.

Na panel diskusiji i edukativnim radionicama će govoriti: Senka Simonović psiholog i dečiji psihoterapeut, koja će obraditi temu emocionalnih izazova sa kojim se suočavaju majke, Miša Stojiljković, novinar, psiholog i autor emisije i podkasta „Tata ti si lud“ će predstaviti izazove roditeljstva iz muškog/očinskog ugla, Jovana Ružičić, psiholog, osnivačica i direktorka “Centra za mame”, će više govoriti o komunikaciji i partnerstvu nakon dolaska bebe.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com